Руският президент Владимир Путин е получил сърдечен арест в частния си

...
Руският президент Владимир Путин е получил сърдечен арест в частния си
Коментари Харесай

Тревога в Кремъл! Владимир Путин е получил сърдечен арест?

Руският президент Владимир Путин е получил сърдечен арест в частния си апартамент в Москва в неделя вечерта. За това се оповестява в Телеграм канала " Генерал СВР ", за който се счита, че е ръководен от някогашен доближен до президента.

 

В обявата живописно се разказва по какъв начин охратителите на стопанина на Кремъл чули звук от рухване в спалнята на президента. Те се втурнали вътре и разкрили 71-годишния мъж да лежи на пода до преобърнатата масичка с храна и питиета. Путин бил в безсъзнание. " Путин конвулсивно се гърчеше в спазми на пода и въртеше очи ", написа Телеграм каналът.

Вероятно при рухването си Путин обърнал масичката, откъдето бил и шумът.

 

На място неотложно са били извикани лекарите, които дежурили в прилежащи пространства. Идвайки, те установили, че сърцето на президента е спряло. Диагнозата им била, че съветският президент е получил сърдечен арест. След това Путин бил изместен в особено здравно заведение, където му били оказани интензивни грижи и сърцето на прездента " тръгало още веднъж ", се споделя в обявата в " Телеграм ".

 

Според същия Телеграм канал президентът Путин е " доста зле и надали ще изкара до края на есента ". Всички публични срещи, в това число тази с китайския водач Си Дзинпин, провеждал негов двойник. Публикацията приключва с думите, че след известието за случая с президента, негови близки съратници се разбрали в понеделник да се срещнат и съгласуват дейностите си при положение, че Владимир Путин почине.

  

Според английския уебсайт " Експрес ", здравето на Путин съществено е разтревожило близкото му обграждане. И въпреки диагнозата му към момента да не е доказана от самостоятелни специалисти, сърдечният арест идва на фона на слуховете за дълго крито влошено здравословно положение.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР